Saturday, January 4, 2014

ŠTA SE DEŠAVA U ZEMLJI SRBIJI ?






ШТА  СЕ  ДЕШАВА  У  ЗЕМЉИ  

СРБИЈИ





1. Још увек није осуђен нити један министар у Србији, мора бити да последњих 20 година раде све поштено, то се и види према стандарду грађана Србије?!

2. Још увек није ухапшена нити осуђена нити једна особа за велеиздају, шпијунажу, мора бити да смо изузетно стабилна држава са веома јаком обавештајном и контраобавештајном службом, јаком војском, територијалним интегритетом???!!!
 
3. У Београду као и у већим градовима нема хапшења  наркодилера или су веома ријетка- мора бити да се дрога не продају у Србији!!!???
 

4. Сваки дан се у неким дневним новинама износе бројне оптужбе на рачун тајкуна и политичара, а скоро да нико није ухапшен, осуђен, да је враћен опљачкани новц држави, тј. грађанима, тако већ скоро 30 година...мора бити да те новине служе за неке друге послове, нпр. уцјењивање!!!
 

5. Сваке вечери небом изнад Београда и целе Србије, крстаре десетине војних и цивилних авиона истовремено - како то да се ниједна служба у Војци не бави овим питањем? Пољопривредници у селима Шумадије се жале на брујања авиона и засипање имања беличасим нитима металних својстава. Једини логичан одговор је да просипају биохемијске отрове са циљем да десеткују становништво Србије, отрују земљу, ваздух и воду. На онкологији у Београду су редови за зрачење оболелих од канцера. Предвиђена је куповина апарата за зрачење у вредности од 30 милиона евра (од Рокфелерове компаније). Шта се то дешава у контроли лета, Војсци Србије, ко је и од стране кога плаћен да заташкава овај геноцид који траје већ барем 5 година, сада све већим интезитетом? Зашто је небо Србије широм отворено за овакав геноцид и да ли су све институције у Србији мртве, јер су на кључним позицијама страни плаћеници и масони који не желе добро Србији, већ све раде по страним налозима као и последњих 20 година.
 

6. Који је однос у министарствима Срба у односу на припаднике других народа и који је број страних плаћеника и масона, који су ту запослени?
 

7. Када ће масонска и сва друга тајна друштва бити забрањена јер су завереничка и противдржавна???
 

8. Које су националности људи који су на водећим местима у ВБА, ВОА, БИА, МУП? Зашто је војска Србије смањена на десети део војно обучених припадника ОВК? Зашто су бивши министар и његови заменици распродали наоружање ВС страним фирмама, а то оружје је највећим делом завршило управо на КиМ?
 

9. Да ли је Тадићевим и Драшковићевим потписима споразума са Кондолизом Рајс 2006. и 2008. Србија званично капитулирала и препустила небрањен народ експериментима НАТО?
 

10. Зашто је по налогу потпредседника УСА Бајдена, Тадић са својим агентима у МУП, Иринејем и осталим убаченим агентима-епископима у СПЦ и у Б92, 2010. организовао лажну аферу и хајку на епископа Артемија, пребијање и протеривање 150 монаха са КиМ и тиме уништио СПЦ на КиМ? Ко су били батинаши у цивилу и лажни монаси који су доведени у манастире? Какви су уџбеници из којих уче наша деца, са искривљеним историјским подацима, да ли књига из веронауке учи Православље или јеврејску и римокатоличку религију?
Зашто се не ради на ослобођењу невино затвореног епископа у Македонији?
 

11. Ко је у СПЦ допустио да се у потпуности састружу и скидају фреске у манастирима и црквама широм Србије, зашто на богословији предају римокатолички агенти? Зашто се код Ниша подиже римокатолички а не православни крст?
 

12. Да ли и даље на факултету за безбедност предају хрватски професори по књизи према којој су Срби начинили геноцид над ОВК? Зашто се у САНУ примају Хрватски квазиисторичари и њима даје право да пишу књиге за историју за основну школу? Зашто деца у Србији у школама уче да су Албанци староседеоци на балкану, а Срби досељеници, зашто деца уче хрватско-ватиканску фалсификовану историју?
 

13. Зашто је Србија прогласила санкције према Белорусији, Сирији и Ирану - да ли је власт у Србији потпуно јудеомасонска - израелскоамеричка?
 

14. Зашто се не хапсе масони који су покрали стотине милиона евра на изградњи најскупљег моста преко Аде?
 

15. Шта је са 150 потпуно срушених манастира и цркви на КиМ? Зашто није тужен НАТО јер је допустио паљење кућа, цркви и манастира, постоје снимци где се види да нису хтели да реагују? Колико је лоше стање у ком се налазе Срби на КиМ? Да ли је Србија заштитила Србе на КиМ? Да ли је тужен НАТО и ОВК за геноцид? За убијања, силовања, злостављања, протеривања, паљење и пљачку имовине, рушење верских и историјских објеката? Знамо да је Владика Артемије тужио НАТО и да су га због тога УСА, Тадић и Иринеј склонили, зашто држава сада ћути, ако су председник, премијер и министри Срби?
 

16. Зашто није тужен НАТО за штету од HAARP и кемтрејлса у Србији, а јавно су доступне мапе на којима је Србија означена као земља где се ради исушивање, штете су у милијардама евра, пољопривреда уништена, реке су пресушиле, рибе угинуле?
 

17. Зашто је на месту министра пољопривреде масон Кнежевић, који сходно припадности овом тајном друштву које слави луцифера и служи се обманом, заверама и преварама, ради по налозима страних компанија, тј.страних земаља? Зна се да је барем још 6 министара у масонерији!
 

18. Зашто се не похапсе сви страни шпијуни, масонске ложе се јавно хвале преко веб страница и новина да имају браћу масоне у свим гарнизонима Војске Србије, у МУП, међу лекарима, а чак 50 масона је запослено на кључним позицијама у министарствима. Зашто се стало у рашчишћавању тајних организација у Србији након смрти великог мајстора Тапија?
 

19. Ко је угасио камере у згради владе када је убијен Ђинђић? Зашто није рађена реконструкција атентата? Зашто су као заштићени сведоци пуштени сви кључни криминалци, чак и Багзи који је учествовао у првом покушају убиства? Ко су Монктон и Чеда Јовановић, где је ЦИА и МИ6 у убиству Ђинђића? Која је улога Бухе и Сурчинског клана?
Да ли су прави организатори убиства Ђинђића у редовима масонских ложа домаћих и страних? Да ли су Масони све изрежирали како би потпуно ослабили Србију, хапсећи све јаке националистичке личности, како би се хрватски и масонски политичари поставили на чело Србије и потпуно је разорили, финансијски, војно, кроз образовање и здравство?
 

20. Зашто се не поштује закон по коме се кажњава вишегодишњом затворском казном и милионском казном увоз генетски модификованог семена и хране (ГМО), када су анализе на 36 узорка показале да су 33 засада у Војводини ГМО? Зашто се не ухапси бивши министар Петровић, затим Драгин и наравно она министарка Дулић (Хрватица, брат био у зенгама), јер су још 2006 прихватили Кодекс Алиментариус како пише на званичној страници министарства за пољопривреду, који подразумева да 7 од 12 смртоносних канцерогених отрова буду враћени на списак дозвољених у људској исхрани, а подразумева и промет ГМО хране, а то је директно супрото нашем закону о ГМО.
 

21. Ко је Динкић? Зашто кабинет министарке Грубешић (Г17 илити УРС) за евроинтеграције Србије сачињавају само Хрвати? Шапер је јевреј? Коен и Ђилас такође? Тадић је Хрват, Дулић и Пајтић такође? Чанак такође! Јовановић и Драшковић раде за Израел?

Да ли Србијом управљају два клана: јудеомасонски (израелско-британско-амерички)и усташковтикански (германски)?














3

No comments:

Post a Comment