Sunday, September 28, 2014

СУМЊЕ НЕМА, НАПАДНУТИ СМО ОТРОВИМА


Пише Милан Сантрач






СУМЊЕ   НЕМА,  НАПАДНУТИ  СМО  ОТРОВИМА



                Чувена научница и истраживач др Stephanie Seneff, врсни биолог и токсиколог на МИТ одсијеку информатичких наука и вјештачке интелигенције за данашње је вријеме прави херој.

                Она за разлику од већине добро плаћених научника не води бригу о фармацеутским корпорацијама нити се додворава пирамидалном систему, а који је годинама од ње инсистирао да ћути.

                Она је храбро разоткрила једну од највећих завјера у човјечанству – а то је да су људи широм свијета нападнути отровима. Пуно се говори о кемтреилсима и ГМО храни, но некако потплаћене и намјештене истраживачке студије које су увијек на страни корпорација имају предност у свјетским медијима па глас оваквих научника углавном не стигне далеко, буде ућуткан или дискредитован у самом почетку.

                Seneff   је до својих открића дошла проучавајући болест аутизма на чему је радила више од седам година. Она је у свом раду документовала, а касније и јавно објавила непојмљиво константан пораст аутизма у последњих 20 година.

                Како она говори „нешто јој је постало сумњиво у тренутку када је схватила да ће само у САД до 2025. године више од половине дјеце бити болесно од аутизма ако се овај тренд настави“.

                Одлучила је да сазна разлог због кога дјеца масовно оболијевају од аутизма и научним истраживањма дошла је до одговора.


                Наиме, она јасно и гласно тврди како је главни кривац за аутизам, али и све друге болести, попут паркинсове, и све раширеније деменције узроковале ГМО корпорације у сарадњи с геоинжињерингом односно запрашивањем неба алуминијумом и осталим тешким металима који се гомилају у тијелу човјека, али и падају на тло и тамо се гомилају .

                Ту су и све раширенији Монсанто Roundup хербициди које према најновијем истраживањима у своме тијелу има сваки човјек.

                Seneff   упозорава да константна изложеност људског тијела том коктелу тешких метала, с алуминијумом као и ГМО храни, људско тијело доживљава једну врсту потпуног слома, а горе набројане болести одговор су на то.

                Sneff   је окривила  ГМО корпорације, али и геоинжињеринг (Chemtrails) у својој двосатној презентацији и упозорила људе да су једноставно нападнути, отровани те да је врло важно обратити пажњу на намирнице које уносимо  у свој организам.

                Али, од хемијских трагова, нажалост никако не може да се побјегне осим ако , свеопштом побуном, натјерамо владе свих земаља да забране запрашивање из авиона .

                ГМО храна, тачније ГМО кукуруз као једна  од најчешће узгајаних култура по цијелом свијету која се користи као храна за људе и животиње, коју   свакодневно једу милиони људи и тако у себи гомилају отровне супстанце.

                С обзиром на то да је потпуно јавно Seneff објавила резултате својих истраживања који никако не иду у корист великих корпорација, очекивано ће услиједиће напади и дискредитација ове научнице  која, наравно, није једина.

                Велики  дио набавке наше хране је заправо Монсантов отровни напитак. А он се стратешки комбинује са алуминијумом и тешким металима које распршују такозвани климатски инжињери по свима нама.

                Ако сложимо коцкице у свеукупну слику, не само да је ријеч о онемогућавању живота наше планете него се тај напад одвија како би се онеспособили здрави људски организми. Јер људима који то чине нису потребна здрава људска бића већ болесна и ослабљена и као таква потпуно зависна од фармације, система и на крају од својих властитих убица.

                Чињеница је да се већ сада налазимо у фази борбе за живот.


Вријеме је за свеопшту свјетску револуцију.