Monday, April 27, 2015

ARHIVA : KGB I ŠTASI (tajna policija Istočne Njemačke) OTKRILI MRAČNU TAJNU: HITLEROVA ĆERKA VLADA EVROPSKOM UNIJOM












Piše Milan Santrač





SOVJETSKI  KGB  I  ŠTASI (tajna policija Istočne Njemačke)  OTKRILI  MRAČNU  TAJNU:  HITLEROVA  ĆERKA  VLADA  EVROPOSKOM  UNIJOM

 

Angela Merkel je, sudeći po dokumentaciji Štasi, tajne policije Istočne Njemačke, nasljednik samog Adolfa Hitlera!

Angela je ostvarila očev san, cijela Evropa, osim ruskog dijela, se nalazi pod upravom Njemačke. 

Oni koji su je doveli na vlast, svaki pokušaj iznošenja istine u javnost nazivaju teorijom zavjere jer nemaju drugi ni bolji način da sačuvaju tajnu.



Sudeći po dokumentima glavne tajne obavještajne službe Njemačke Demokratske republike poznate kao Štasi, u nekadašnju Hitlerovu fotelju kancelara Njemačke zasjela je ni manje ni više nego njegova ćerka ! Na zastavi Evropske unije nedostaje samo kukasti krst da bi javnost shvatila ko vlada unijom.
 

Naime, 1954. godine rođena je djevojčica za koju Štasi tvrdi da je u pitanju upravo Angela. Njezin službeni datum rođenja je 17. juli 1954. godine, međutim, kako se tvrdi u dokumentima ove tajne policije koji se trenutno nalaze u sovjetskoj KGB arhivi, njezin pravi rođendan je 20. april 1954. godine.

Ako je vjerovati ovoj tajnoj službi, ćerka

Adolfa Hitlera rođena je upravo na njegov rođendan.

“Anđeo smrti” oživio Hitlera

Detalje o rođenju Angele Merkel zabilježio je dr Karl Klauberg, jedan od najgorih nacističkih “anđela smrti”, koga je sovjetski sud proglasio ratnim zločincem.
Naime, Klauberg je odslužio svega sedam godina kazne, nakon čega ga je sovjetska vlast pustila u zamjenu za tajne dokumente Štasi policije o Klaubergovoj tehnici umjetne oplodnje i zamrznutoj spermi Adolfa Hitlera.
 

Da bi sakrili od javnosti  njegovo porijeklo Hitlerov otac  je promijenio svoje pravo prezime u Hitler a bio je vanbračni sin Solomon Rothschilda i njegove ljubavnice Marie Anne Schicklgruber.
Pored  tajni o umjetnoj oplodnji, nacisti su čuvali i Hitlerovu zamrznutu spermu za šta su Sovjeti znali. Još uvijek je nerazjašnjena tajna zašto je Sovjetski Informbiro dao zeleno svjetlo da se počne s oživljavanjem gena Adolfa Hitlera!


Tako je Klauberg doveo Gretl Braun, najmlađu sestru Eve Braun u Istočnu Njemačku. Ona je bila izabrana za surogat majku Hitlerovog podmlatka.
Kada se Klauberg po obavljenom poslu vratio u Zapadnu Njemačku, ubrzo je uhapšen i ubijen dvije godine kasnije, dok mu je suđenje još uvijek bilo u postupku.


Ubrzo po rođenju djevojčice,  Vatikan je preuzeo kontrolu nad djetetom.  Katolička crkva, koja je bila dobro povezana sa Luteranskom crkvom u Istočnoj Njemačkoj službeno je preuzela  starateljstvo  nad bebom.
 
Dali su joj lažan datum rođenja 17. juli i ime Angela Dorotea Kasner. Za lažnog oca određen je Horst Kasner sveštenik u jednoj Luteranskoj crkvi, a lažna majka joj je Herlinda, učiteljica njemačkog i engleskog jezika.


Vatikan je  Angeli namijenio internacionalnu moć, ali je to morala pričekati dok Vatikan na svoje čelo ne postavi Papu iz Njemačke.
Nakon smrti Pape Ivan Pavla II, na čelo katoličke crkve 20. aprila 2005. godine postavljen je bivši nacist a Joseph Ratzinger koji je kasnije uzeo ime Papa Benedikt XVI. Je li zaista slučajnost što se i to dogodilo baš na Hitlerov rođendan?
1977. godine je Angela Dorotea Kesner postala Angela Merkel, udana za fizičara Ulrich Merkela.
Razvela se 1982. godine, a izabrana je za kancelarku Njemačke nedugo nakon što je Papa Ratzinger preuzeo vodstvo nad Katoličkom crkvom. Svi događaji vezani za njemačku kancelarku sigurno nisu rezultati slučajnosti već dobro planirani i realizovani.