Monday, March 31, 2014

СРБИ СУ ИЗАБРАЛИ СРБИЈУ У НATO ПАКТУ


Пише Милан Сантрач
СРБИ  СУ  ИЗАБРАЛИ  СРБИЈУ  У  НATO ПАКТУ 


Ко не вјерује у исправност овог наслова нека пита једног од лидера побједничке, славом овјенчане коалиције, Вука Драшковића, који је сасвим јасно у предизборној кампањи објаснио да ће Србија, уколико они побиједе ући у НATO. А да се господин Драшковић у напредњачкој коалицији итекако пита , доказ је што му је господин Вучић пригрлио партију иако, "пакосници"  прецизирају да  СПО данас има четири сигурна члана (Вука, Дану, Југовића и Чотрића), осам Вукових свастика и ако нахватају још по неког провинцијалца
.


Уосталом, гласачи су у српски парламент изабрали и нато- полазника курса у Гармиш Партенкирхену, и то у вријеме док је био министар војни у Београду, господина Шутановца, и поред свих малверзација са градским земљиштем, и поред тога што је уништио ускладиштену муницију и оружје српске војске. И не само то,  Срби су својевремено Американцима за сићу продали смедеревску жељезару да би  у њој  претапали у гвожђе топове , тенкове и  минобацаче  српске војске којима је прије равно петнаест година војска Срба бранила земљу и народ од НATO агресора.
Драшковић је био само пробни балон да се провјери постоји ли ишта чиме српске гуске не могу да се накљукају.
Свакако, има оних који вјерују у бајке па су сигурни да ће Брисел у породицу својих народа (како то лијепо звучи) примити Србију зато што има природне љепоте, гостољубив народ, развијену индустрију и пољопривреду и мудро и достојанствено руководство. Али, богами, већина Европљана мисли да Србија треба још дуго да пристаје на све што се од ње захтијева, да званично призна Косово, као што је то фактички урадила, и да у наредним годинама настави да се самоуништава.Европа хоће да на Балкану не остане ни једнa земља која није чланица  НATO пакта . Срби су гласали за скору будућност кроз реформе (напредњаци и Вучић) и визију (нових  демократа  и Тадића ) шта год да то значи, а сигурно је да они нису народ лагали.
Вучић и његови сарадници су унапријед рекли да ће реформе бити болне, што преведено значи да ће ускоро бити отпуштено бар стотињак хиљада радника, да ће бити смањене плате и пензије, а драстично повећане цијене струје и кирије, а када се прода  ЕПС и Водовод , народ ће моћи да троши воду само по коју чашу за пиће.Као жаба када је змија омађија, Срби су се дивили обећањима да ће добити батине и гласали су за то.
Еврофанатизам коалиције која је освојила највише посланичких мандата и Дачићевих социјалиста углавном се огледа у пристајању да предају Албанцима сјевер Косова и Метохије који је до Бриселских споразума уистину био дио Србије и без којег "Република Косово" никако није могла да егзистира.Да би добили само датум за преговоре о приступању Унији, лидери партија за које су Срби гласали , Вучић и Дачић,грлили су се са трговцем српских органа Тачијем и блентаво се смјешкали и  улизивали британској баронеси, Кети Ештон. То што су се они понизили, резултирало је подршком омађијаног народа без достојанства. Чак је министар правде, напредњак Селаковић, у емисији код  Миломира Марића похвалио бриселске преговоре са премијером  "Републике Косово"  Тачијем и цитирао  Харадинаја који је лично убијао српске цивиле по Косову и који је недавно рекао да Косово, наводно, ништа није добило бриселским споразумима, а да су Срби добили Заједницу општина са српском влашћу, што је, наравно, лаж.
Српска власт je јаничарска, па за њу важи  она  народна : потурица гори од Турчина.Сироти Селаковић мораће још много да учи, највише историју , етнологију и  психологију. Албански политичари су промишљени и  лукави, одани националној идеји и жедне су преко воде превели српске преговараче, провинцијски зблануте, прилично неуке, а бескрајно уображене уз позу џентлмена на сеоски начин.
Један  Албанац , професор Приштинског Правног факултета,  је недавно  искрено рекао: "увијек ћемо бити захвални српском  руководству, а прије свега Дачићу и Вучићу што нам је помогло да остваримо проблематично добијену независност. Без њих  то не би било могуће".
Већина народа Србије који је гласао на парламентарним изборима , гласао  је и против Русије.
Функционери напредњачке коалиције тврде да Русија поздравља одлуку Србије да уђе у Европску унију, а лаковјерни народ мисли  како Москва подржава еврофанатизам у Београду. А да ли је то баш тако? Наравно да није.
Као држава исте цивилизације и народ истог корјена и вјере , Русија и Руси никада нису кроз читаву своју историју од Срба тражили да се било чега  одричу. Московија је Србе, колико  и кад год је могла, помагала, за вријеме  турског и аустроугарског ропства  je слала  књиге да се писменост међу Србима сачува. Српске је избјеглице не само примала, него им додјељивала племићке титуле  чим пређу границу руске царевине (читајте Срби свог Пишчевића и свог Црњанског), па отуда међу Русима   толико  Срба генерала.Последњи руски  Цар , Николај други Романов , у најгоре вријеме по круну, своје Царство је у рат покренуо бранећи Србију од Европе 1914.године.
Руси ће увијек рећи: Урадите како мислите да је за вас најбоље. Али, Руси нису малоумни. Ако Србија уђе у Унију изгубиће статус најповољније земље у трговини са Русијом.
Москва зна да ће Србија прије пријема у породицу европских народа" морати да уђе у фамилију НATO пакта, крвног непријатеља Русије. Москва се, господски, не изјашњава жели ли или не да се Србија придружи Бриселу гдје их непрестално понижавају и уцјењују . У српском политичком врху  нема никога храброг да каже како Срби не заслужују да их  свако из европске породице народа може понижавати , од баронице Ештон до Јелка Кацина.Срби морају спознати последице свога избора. Срби су на  мартовским  изборима   гласали и  као будућност изабрали НATO ракете на својој територији уперене на Москву. Машала Срби !
Било  би чудо  космичких размјера ако се током мандата нове  скупштине, усред  званичног Београда, не завијори  плава европска  застава  са свим жутим звјездама. Вјероватно ће , умјесто Боже правде, посланици на челу са новом владом запјевати  Оду Бриселу.
Срби су једини народ у Европи, ма каквој Европи, у цијелом свијету изабрали скупштину у којој су сви посланици еврофанатици. Тога нема ни у Берлину, ни у Лондону, ни у Риму , ни у Паризу, ни у самом Бриселу. И  међу њима има оних који су противници  те исте Уније али међу српским посланицима нема таквих. У српски парламент није изабран ни један посланик, српски патриота, што је сасвим исправно, јер ми нисмо српски народ него еврофанатички.
Нису изабрани они који су вјерни цјеловитој Србији и сарадњи са Русијом али је изабран  Риза Хаљими и по свој прилици још два албанска посланика, на радост Кети Ештон.Нема Коштунице који се залагао за политичку и војну  неутралност , али има Тадићевих, нових демократа са планом да нам уведу производњу ГМО хране. Огромном већином изабрани напредњаци који су за реформе и то болне јер Срби воле, а Запад то добро зна, кад их неко бије.
Александар Вучић и Томислав  Николић су издали предсједника Српске Радикалне странке и од ње направили своју  и ако им је кум пред Богом, па неће бити чудо кад издају и националну идеју. Доскорашњи премијер Србије а потом министар вањских послова, господин Дачић издао је Програм и Статут изворне Социјалистичке партије.Тадић  је уочи изборне кампање издао Ђиласа а Ђилас је предходно издао Тадића.
Сви ови еврофанатици који су изабрани у Скупштину и који ће формирати нову владу добили су, заједно мање од половине гласова уписаних бирача. Половина Срба са бирачким правом игнорисала је изборе, па неће имати право да се љутe када их снађу беспослица, беспарица, НATO чизма,  кампови за обуку војника за рат против Руса, док ће српски радници и сељаци радити за сићу на њивама или у предузећима чији су власници Шиптари и арапски Шеици.
Наћи ће се и по који газда Хрват или Словенац. А они који последњих неколико година не излазе у Србији на изборе треба да се сјете старе античке истине да је у лукавост лисице урачуната глупост кокошака.