Monday, March 24, 2014

КАКО СЕ У СРБИЈИ УТИЧЕ НА СВИЈЕСТ ЉУДИ













Пише Милан Сантрач



КАКО  СЕ  У  СРБИЈИ  УТИЧЕ  НА   СВИЈЕСТ  ЉУДИ


На основу понашања Срба и српског руководства у вези с економско-политичко-војним процесима у свијету, Европи, на Балкану и самој Србији, посебно у вези са Косовом и Метохијом, све више људи се пита шта се то догађа са свијести српског народа и његове елите.
Већ дуги низ година на Западу се развија нова доктрина ратовања и окупирања земаља које су стратешки важне или посједују природне ресурсе нафте, дијаманата, злата  и т. д. Таква доктрина се назива тиха окупација и  примјењује у Србији али и осталим републикама бивше Југославије.                                                   

Очгледно је једино да се не преклапају елита и администрација, односно да предводници Срба нису истовремено и најумнији међу Србима. Будући да у Србији не постоји институција која би се бавила ефектима планетарно присутног рата, о његовом присуству на српским просторима може се судити само на основу посматрања и одговарајућих индикатора.

Најважније је да се зна да основа за научно препознавање процеса у којем се утиче на људску  свијест  постоји. Нико не може да негира постојање докумената, који су одредили садржај транзиције и регионализације у којима се ствара "нови свјетски поредак".

Основни документи, настали послије Другог свјетског рата у круговима тајних организација кабалиста, језуита и "вавилонаца" су: Директива 20/1 Савјета за националну безбједност САД (усвојена 18. августа 1948.), "Пројекат 80-тих" Савјета за иностране послове САД усвојен средином 1973, Директива 54 Регановог Савјета за националну безбједност усвојена 2. септембра 1982, Директива 133 Савјета за националну безбједност САД и Закон о спољним улагањима САД усвојени 1990. године, Правило КоВ САД ФМ 100-5 усвојено у Пентагону 14. јуна 1993. Памфлет 525–5, објављен 1. августа 1994. у издању ТРАДОЦ-а 

( тренинг и доктрина команде ) и "Заједничка визија 2010" (15,20) настала у Пентагону 1997.године.

У наведеним документима најављен је начин за "омекшавање" слободарски настројених друштава, а основа је утицај на свијест људи.
Планирано је стварање и стицање истомишљеника и ослонац на њих. Најбољи примјер за то су дјеца из "Отпора". Разрађена је (зло)употреба невладиних организација у стварању "новог свјетског поретка". У процесу регионализације и цјепкања националних бића, планирано је стварање "бонсаи држава".

Стога су прво разбијене федералне државе попут СССР, ЧССР и СФРЈ, а све вријеме је инсистирано на губљењу суверенитета и одрицању од дијела суверенитета. Сједињене државе, Велика Британија, Њамачка и Француска, као инструменти за стварање "новог свјетског поретка" учешћем у Атлантској алијанси, добиле су задатак да не испуштају сталну стратегијску иницијативу у сведимензионом рату са непослушним земљама.

У том рату најважнија димензија је неокортикални рат (утицај на свијест људи преко коре мозга), што се примјењује не само код Срба већ и осталих непослушних народа. Занимљиво је да се у документима "Заједничка визија 2010", "Заједничка визија 2015" и "Заједничка визија 2020", може прочитати и будућност планете.

Утицај на информације у мозгу људи, а на тај начин на мисли и емоције, већином се остварује посредством носилаца неоружаних облика агресије. Ријеч је о институцијама које учествују у стварању "новог свјетског поретка".

Невладине организације, финансиране од институција "великог брата", посебно тзв. миротворачки покрети, раде на регионализацији и стварању аморфне националне масе. При томе, тежиште активности усмјеравају на доказе да је национализам највећи непријатељ "новог свјетског поретка".


Њихове пробране информације стварају неслогу унутар друштава и подјеле на напредне и заостале, а резултат су општа конфузија и апатија. Фондације учествују у "куповини мозгова". На примјер, Сорош фондација финансира и надгледа српске вундеркинде у Петници.
Агенције куповином основних ресурса: земљишта, воде, руде, енергената и т.д. стварају социјалну несигурност. "Хуманитарне организације" поништавају основе хуманости, ратују, тргују, стављају животиње испред људи.

Тако потенцијално умни људи очекују бољу будућност, искључујући се из њеног стварања. Политичке партије и покрети раде по директивама "великог брата" и обесхрабрују народ. Такав систем изњедрио је бројне "корисне" идиоте, који раде за најимућније лихваре, а да нису на њиховом платном списку. Масонерија је толико инструментализована да се претворила у отуђени скуп моћних људи, који су заборавили да осим личног постоји и друштвени интерес.

Затворени у своје ложе успијевају да лијепо живе од стечене моћи. Ријеч је о ментално блокираном скупу људи изгубљеном за стварање извјесније будућности. Њихова изолација је важан циљ  задојених кабалиста. Фундаменталистичке цркве и "Њу ејџ" покрет имају непосредну улогу у креирању свијести и стварању уображавања .
Они поништавају истину и историју, а доводе цијели  људски род у заблуду у вези са будућношћу. Непосредније од њих на свијест људи могу утицати само оруђа и оружја намјењена за неокортикални рат (утицај на свијест људи преко коре мозга).
Изузетно је важно са се схвати шта све може да утиче на креирање свијести људи, које је искључиво везано за људски мозак. Информација је основна, а ништа мање није важна истина да је могуће мијењати структуру личности и структуру мозга.

Њихово прихватање прије свега разврстава људе и ствара друштвене подјеле. На схватања човјека утичу религије, информације о погледу на свијет, општефилософске информације, које омогућавају да се уочавају и схвате општи и појединачни процеси у свијету и допуштају да се добију нове информације и енергије.

Свијест људи обликују идеологија, информације фактичког и историјског карактера, умјетност, систем образовања и васпитања (дјечија литература, школе, факултети, посебно предавања из логике, математике и историје), системи разоноде и забаве (музика, слике, филмови, игре и т.д.).

Насупрот њима су tајна и окултна друштва, свјетски финансијски систем, органи власти, државни закони, државна политика, средства јавног информисања за тзв. масовну комуникацију, новац, власништво, koji не дозвољавају да истина допре до уџбеника, да људи спознају истину.

Тако не знамо да ли је Хитлер умро природном смрћу, да ли се Земља окреће око сунца или га прати у спиралном кретању  а сличних примјера има много.
Кроз све наведене државне институције провлачене су од 1989. године антисрпске информације, које су одвојиле Србе од сапламеника sa истока, а усмјериле их ка отвореним чељистима Запада због чега су Срби прихватали и прихватају све глупости које им се од њих нуде.

Како се супротставити злу које пријети човјечанству?

Одрећи се непотребних новотарија које се сервирају преко холивудске индустрије, враћање традиционалним вриједностима ма како нас  увјеравали да смо због тога назадни, очистити цркву од свештеника којима су важнији аутомобили са затамњеним стаклима од вјере и народа , зауставити одлив младих образованих људи макар то морали учинити изричитом забраном закона али постоје и други начини. Склопити савез са државама којима смо сродни, промијенити и донијети нове законе који ће обезбједити контролу над онима који су на позицијама власти. Извршити реформу образовног система и обезбједити право стицање знања умјесто овог које нам је подметнмуто , по коме имамо магистре и докторе наука који мало или ништа не знају а дипломе су им издали универзитети који не заслужју то име.
Пут ослобађања свијести није лак и није кратак али је свакако могућ.

Наздравље вам свијест браћо Срби.