Tuesday, June 2, 2020

Драматично обраћање генерала Леонида Ивашова грађанима Русије 31 мај 2020




Пише Милан Сантрач

ДРАМАТИЧНО ОБРАЋАЊЕ ГЕНЕРАЛА ЛЕОНИДА ИВАШОВА ГРАЂАНИМА РУСИЈЕ
31. мај 2020.године





У ТОКУ ЈЕ РАТ ДО УНИШТЕЊА, УНИШТЕЊА СВИХ НАС!

Обраћање председника Академије геополитичких проблема генерал–пуковника Ивашова Леонида Григоријевича свим грађанима Русије.

Нама је потребно уједињење!!!
Уважени суграђани! Стиче се утисак да многи од вас нису свесни смртне опасности која свима нама прети. Свет је сада заиста на ивици понора. Ово није претеривање, нити метафора. Ово је стварност! Али, судећи по врло малој активности на друштвеним мрежама, људи ово или не схватају озбиљно, или мисле да ће се неко други борити за њих и ратовати, или они уопште не знају ништа.

Желео бих да вам разјасним једну врло важну ствар – У ТОКУ ЈЕ РАТ ДО УНИШТЕЊА. УНИШТЕЊА СВИХ НАС! А чињеница да не експлодирају бомбе и гранате, не фијучу меци и не руше куће, не значи да је данас мирно време и да смо ми безбедни.

Оружје непријатеља су вакцинација – чипизација и вештачка интелигенција, 5Г – зрачење, урушавање образовања и лишавање свих нас људских права и слобода. Наше оружје су мозак, правна писменост, друштвене мреже, информације, грађански активизам, вера, молитва и победничка светлосна снага љубави. Ако мислите да то није довољно, грешите. Ово је више него довољно за победу!

Али, имамо проблем. Њега смо наследили из совјетске ере. Научени смо да третирамо државу као дадиљу која ће све одлучити за нас, побринути се за све, „одједном ће мађионичар долетети у плавом хеликоптеру ...“ итд. Али, сви се морамо пробудити и одрасти! Нико неће учинити ништа за нас! Ми се морамо борити за свој живот и своју децу! И ТО ТРЕБА ДОБРО ЗАПАМТИТИ!

Да, слава Богу, постоје активисти који покушавају да се боре на челу и окупљају истомишљенике око себе. Низак поклон и од срца им захвалност. Али шта мислите, да они сами могу све без вас?! Да ли мислите да ће у неком лепом тренутку неки храбри командант наредити "Јуриш!", А хиљаде храбрих војника ће појурити у битку, умирући за вас?! А Ви ћете ово гледати на „Ју тјубу“ уз пиво и пицу?! Вероватно ћу разочарати многе - то се неће догодити. А ево и зашто.

Сада добијамо оно што смо заслужили. Били смо стадо оваца, мислећи да је могуће не уплитати се у политику, не проучавати законе, живећи у свом задовољству. И немој да ме вређаш - нисам превише различит од осталих... Али најважније од свега што смо престали да будемо један велики народ. А ово је велики проблем. И без његовог решавања, нема разлога да рачунамо на успех, колико год ми узвикивали „Хвала, деда, на победи!“

Наши су дедови победили управо зато што су се ујединили пред смртном опасношћу. А ми читамо постове на Интернету, а максимум који нам је довољан је да то лајкујемо или залепимо стикер у коментару. Људи, разумејте - није довољно лајковати! Сада није довољно да сами нешто знамо! Морамо активно ширити информацију, доносећи је сваком становнику! И не само наше земље! И није довољно само да се огорчите, огорчење не даје ништа.

Немојте ме схватити погрешно - не желим никога да кривим за било шта, посебно оне који су веома активни. Али, ово што ми данас радимо није уопште довољно! Треба нам масовност! Не рачунајте да ће други учинити оно што треба за вас! И немојте рећи „не разумем ово“ – разаберите се! Немојте рећи „немам времена, радим“, као и сви, и ви сте у смртној опасности. Схватите једноставну истину за себе - НИКО НЕЋЕ ЗАШТИТИ ВАШУ ДЕЦУ!!! САДА ЖИВОТ НАРОДА И ДРЖАВЕ ЗАВИСИ ОД СВАКОГ ОД НАС! Или мислите да Бил Гејтс, говорећи о уништењу шест милијарди људи, није мислио на вас, већ на ваше комшије?!!

На крају крајева, од вас се не тражи пуно - једноставно да што више ширите информације, пишете петиције и писма посланицима и члановима владе. Ето, то је све! Готове шаблоне за документе и писма! Активисти су већ обавили главни посао, треба вам само неколико кликова! Само немојте рећи да од тога неће бити ништа. Просто, учините то! Сваки! Уместо фотографија мачака и паса ... Проучите Устав!

Тамо нема превише слова. Јер ће вас поново преварити. Сазнајте шта је нано-вакцина, 5Г, прочитајте закон о паметном граду на веб локацији градоначелника Москве, немојте бити лени да бисте разумели суштину програма учења на даљину. Погледајте видео снимке на „Ју тјубу“ који објашњавају шта је то и чиме је то преплављено... Мислим да ће вам се коса дићи на глави и постаћете много активнији ... Ово и јесте посао у име победе.

И још један важан моменат неопходно је разумети - више немамо прилику да будемо исти. Неће се десити да се свет променио, а да ми остајнемо исти као што смо били. Морамо расти и јачати. Успут, непријатељи нас нагоне да будемо активнији, паметнији, јачи и самоуверенији у себе. Хвала им на томе ...)

Али, најважније је да се морамо - и моћи ћемо - да се ујединимо и опет постанемо велики, пријатељски и јак народ. Видећемо да нисмо сами у свом стану иза тастатуре, има нас пуно! И нећемо рећи да су наши људи лењи и кукавички, да нико неће устати. Наш народ није такав! Само се морамо ујединити. И Интернет ће нам донети велику корист у овоме. Као што изрека каже, „ко нас мучи, тај ће нам и помоћи“. Наши непријатељи рачунају на нашу глупост, кукавичлук и пасивност. Управо те особине могу им омогућити да нас поробе и униште. Али, разочараћемо их.

Ово и јесте ИНФОМАЦИОНИ РАТ! Ми ратујемо ИНФОРМАЦИЈАМА! Стога, ми морамо бити наоружани и уједињени. У супротном, непријатељ ће покушати да нас окрене једне против других, у крвави грађански рат, брат на брата, како бисмо се међусобно убијали. Покушаће да нас поделе и покопају. Вакцинисане са противницима вакцина, чиповане био-роботе с нормалним живим људима, итд... Но, ми не смемо довести ствар до крвопролића! То је већ било пре сто година. Не смемо помоћи непријатељу да нас уништи. Зато се активно прикључите борби на Интернету!

И, на крају, упамтите да смо ми – ЈЕДАН ВЕЛИКИ НАРОД! НАРОД – ПОБЕДНИК! МИ МИ МОРАМО БИТИ ЗАЈЕДНО! То је главни залог наше победе. Радите, браћо! Ради деце! Ради њихове светле будућности! Како су се некада борили наши дедови и прадедови! Немамо се где повући...


П.С. Да, и почните одмах. Ако сте сагласни – пошаљите ово писмо максималном броју људи.

Ујединимо народ!

No comments:

Post a Comment