Friday, October 24, 2014

ЦИА ПОРУЧУЈЕ: "ТРЕЋИ СВЈЕТСКИ РАТ МОРА ДОЋИ"





ЦИА  ПОРУЧУЈЕ: "ТРЕЋИ  СВЈЕТСКИ  РАТ  МОРА  ДОЋИ"






У јавност је изашао снимак Америчке обавјештајне агенције у којем се отворено говори о проблему размножавања људи и о рјешењу које обухвата глобалну контролу, манипулацију и одбрану од људског бића, а које се налази у рукама ове агенције која уско сарађује са свјетском владом ове планете. Трећи свјетски рат одавно је почео, то је сада  сигурно.

Јадни  људи који са  ишчекивањем посматрају  патњу у свијету. Очима упртим на нападнуте људе широм планете ишчекујемо Трећи свјетски рат, тренутак који мора доћи, који је неизбежан и стваран. Гдје ће ескалирати, како и када?
 
Сваки протест, свака војна интервенција, свака конференција и свака ријеч свјетских државника, анализира се, ослушкује и ставља у оквире, стандарде, мишљења. Заправо, на дјелу је права представа, режирана од најбољих свјетских режисера, одглумљено од глумаца који заслужују сваког Оскара. Нема шансе да их провалите, они су озбиљни у свом послу, толико уживљени у своје улоге да и сами вјерују у режирану стварност својих господара.
 
Хоће ли или неће напасти? Хоће ли или неће бранити? Хоће ли или неће бомбе летјети,  хоће ли или неће ратна стварност захватити свјетску популацију? Аналитичари најављују, људи страхују приковани за мале екране упијајући сваку ријеч нечијег мишљења или анализе, нечије  илузијe.
 
Људи упијају оно што им је дато док права истина пролази  поред  њих. То се зове глобална манипулација. Стварност која неухватљиво пролази и убија све пред собом.
Ратови наше историје били су видљиви, чула су се коњска рзања, крикови бола, врискови живих људи. Војске су се формирале, једни су нападали , други су се бранили.  Тијела невиних, тијела војника стапала су се са земљаним прахом.  Колико је само наша планета крви упила у своје дубине и  своје поре.
 

Данас имамо рат испред себе. Тихи и нечујни, али продорни и убојитији од свих претходних


Док ми очекујемо ескалацију у Украјини , Сирији , Либији , интервенцију Кине, САД-а, Русије, Турске или било које друге наоружане земље, рат се одвија већ сада и дубоко је укоријењен у нашу садашњост. А то је сада и јавно признато.
 

Признато је , рат је у току,  убијање човека је почело.
Наиме, изашао је службени видео Америчке обавјештајне агенције који је застрашујући. Тај видео је право  признање депопулације становништва на Земљи. Они су признали да се боре против човјека, против његовог рођења. Видео је манипулативан, ужасан и потпуно је откриће свих њихових планова.  Све  теорије завјере о којима се писало и пише , о поробљавању становништва тровању и убијању, истините су и потпуно су признате.
Признато је и да је Трећи свјетски рат, рат против човјека, у току, признато је да је жив човјек њихов највећи непријатељ који постоји, да га треба укротити, елиминисати. 

Први дио видеа  је пропаганда. Износе се анализе, бројеви и посматрања који говоре да, ако се наставимо рађати, нећемо моћи опстати на планети. Сије се страх човјеку од човека јер на крају ће, по њима, човјек прождирати човјека.
  Човјек је осуђен јер црпи енергију планете, човјек је осуђен јер троши воду, храну, јер живи. 


Други дио видеа је ријешење које ствараоци новог свјетског поретка кроје и које је јавности представила Америчка обавештајна агенција. Они признају промјену свијета у свој свијет, они су признали рат који се води већ дуги низ година.


Ако се не пробудите, бићете убијени!
 
Чињеница је да се овај рат одвија систематски на свим нивоима  друштва, то нам јавно говоре, а ми не чујемо. Многи не виде и не желе видјети или пак не могу видјети стварност. Ко се не пробуди из наметнуте илузије сигурно неће преживети, јер све је толико помно осмишљено да је тешко повјеровати, али то је тако.
 
Прије су људи убијани на земљи, данас масовно умиру у болничким креветима  не знајући да је на њих извршен напад. Док људи чекају ескалацију оружја у земљама широм свијета, оружје је већ одавно инсталирано, репетирано и искоришћено.  Како је свијет преварен?
Империја је одавно напала, а човјек се бори како може и зна у свом  незнању. Људи, ви сте прави циљ рата којег живимо и рата којег очекујемо и који се одвија у тренутку док га ишчекујемо. Сви напори свјетске империје усмјерени су на човјека и то је сада јавно признато.  Депопулација становништва је потребна и неопходна, то нам говоре, а себе представљају као ријешење. Велике корпорације , моћници на њиховом челу са злим намјерама  против људскости планете. Ево како.



Ако не схватите шта једете, бићете убијени!
 

Храна овог свијета у потпуности је отрована поготово у западним,развијеним земљама. Људи на Западу нису ни свјесни колико су тровани. Колико су отрова унијели у своје тијело, а који се таложи у људима годинама. Након тога једног дана  падну у кревет из кога не устају. Прерађена храна, препуна хемикалија, вјештачких боја, људских фетуса, тешких метала, канцерогених супстанци.
О свему томе постоје студије које су итекако представљене јавности више пута, али људи се не буде, не виде, не чују. Стопа рака попут нове куге у западном свијету буја, ненормално. Људи обољевају сваки дан, систематски, преко ноћи, одлазе. На Истоку, на пример у Јапану, рака нема или има у занемарљивим количинама. Зашто? Због хране коју људи уносе у свој организам. Ми смо дозволили да се те материје стављају у храну коју једемо, ми је свјесно и даље стављамо у своје тијело.



Ако  не прихватите истину о води коју пијете, бићете убијени!
 

У нашу воду, питку и чисту воду ставља се флоурид, отров којег су нацисти пуштали у воду концентрационих логора како би затворенике омутавили и како би они били обезглављени и мирни на све што се догађа. Ми ту воду пијемо сваки дан. За алтернативу имамо воду из пластичних флаша, канцерогених боца, такође отровану. 
Бунари, знате оне бунаре са пијаћом водом које је прије имало свако двориште, они су забрањени и ускоро ће бити против-законито њима се служити, то је истина и то се већ у неким земљама већ дешава . Њихово оружје тече нашим водоводом , то је реалност.



Ако не прихватите  истину о вакцинама, бићете убијени!
 

Вакцине, те фамозне вакцине, финансиране од највећих еугеничара овог свијета служе својој сврси. Осим што се њима убијају људи у самом почетку живота, вакцинисање становништва служи са масовно слање разних убојитих вируса. Ту је и глобално стерилисање становништва вакцинама како би спријечили то неконтролисано множење човјека, тог бића које је запосјело планету. Ужасавајуће, али истинито.



Ако не прихватите истину о ваздуху који удишемо, бићете убијени!
 

Хемтраилси су стварни, као и ХААРП, оружје за контролу времена. Стварне су хемикалије у ваздуху које  удишемо као и последице које оне изазивају:  стерилитет и болести. Ко види, види, а ко не види, нека прогледа у небо и видјеће како авиони шпртају остављајући у ваздуху отрове.



Ако не схватите њихову пропаганду смрти, бићете убијени! 
 
Уз храну, воду , вакцине и ваздух,  све друго чиме се људи служе може бити затровано. Чак су и играчке за дјецу отроване, одјећа, кухињска помагала, лијекови који су заправо отрови, љекари који су спријечени да лијече јер немају праве лијекове , козметика, једном ријечју све. За све ово постоје студије које су непримијећене  у  стварности, али оне постоје, за оне који желе да виде истину.
 

Али нису трована само наша тела. Циљ је затровати и људску душу, прекројити је и уништити. Медијска манипулација, манипулација звуком, културом, манипулација умјетности, књижевности, науке, образовања, све се то одвија због човјека који се мора покорити, којем се мора одузети слобода, тијело и дух.
Да би то доказали најбоље је погледати видео признања који можете пронаћи на You Tubе ( https://www.youtube.com/watch?v=76M08-s8c ). Видео који манипулише, кроји и најављује промјену свијета. Не пробудите ли се  бићете убијени,  то је сигурно.
 
Њихово оружје је опалило, идући потез је на човјеку који се под цијену живота мора пробудити ако жели и даље да живи на планети му је дарована.





No comments:

Post a Comment