Saturday, September 26, 2015

ŠTA JE PAPA PORUČIO SVIJETU SA GOVORNICE AMERIČKOG KONGRESA















Piše Milan Santrač



ŠTA  JE  PAPA  PORUČIO  SVIJETU  SA  GOVORNICE  AMERIČKOG  KONGRESA

Papa šokirao svijet, započeo obraćanje pred Kongresom znakom Iluminata

 

"I vidjeh tri nečista duha koji kao žabe izađoše iz usta zmaja i iz usta zvijeri i iz usta lažnog proroka..."
Otkrovenje Jovanovo 16:13.

Papa Francisko svoje obraćanje pred Kongresom nije izvršio kao "sluga Boga", pošto svoj govor nije započeo molitvom. On nije prizvao Boga ni na koji način već je odmah prešao na laodikejsku propovijed o društvenoj pravdi. Iako je cijeli svijet pratio ovaj događaj, ni u jednom trenutku "vikar Hristov" nije spomenuo Isusovo ime.



Oni koji su pratili obraćanje pape su mogli zapaziti da je papa počeo svoje obraćanje uz znak iluminata "OK".  Zbog takvih detalja, mnogi ga smatraju lažnim prorokom.


U satanizmu znak kruga i tri prsta predstavlja simbol nesvetog trojstva , rogatog Boga, Boginje i potomka (antihrista). Tri prsta su savijena tako da sa krugom formiraju tri šestice, iliti simbol Lucifera, Boginje i zvijeri.


Nakon toga, papa je govorio o tome kako želi da "uđe u dijalog" sa američkim narodom. Tada je počela buka, publika je postala zbunjena i nije znala da li da aplaudira.

On je u jednom trenutku počeo da govori o kapitalizmu koji je van kontrole i zlu novca. Ironično je izostavio činjenicu da je Vatikan najbogatija korporacija na svijetu, obzirom na to da njegovi sefovi sadrže neprocenjiva bogatstva.


Zatim je počeo da promoviše ilegalnu imigraciju i izgrdio Ameriku što nije pustila više ilegalnih imigranata preko svojih granica. On je to čak nazvao i grijehom.

Papa Francis je potpuno ignorisao žrtve seks skandala katoličkih sveštenika.



"I pojavi se žena sva u ljubičastom i grimiznom, optočena zlatnim i dragim kamenjem i perlama, sa zlatnim peharom u ruci punoj abominacija i prljavštine njene bludi: Na njenom je čelu pisalo ime MISTERIJA, VELIKI VAVILON, MAJKA BLUDNICA I GNUSNOSTI NA ZEMLJI" 

Otkrovenje Jovanovo 17:4,5.



Papa je o seksualnim skandalima katoličke crkve kroz maglu govorio svega 23 sekunde. On je rekao da treba da postoji "nada, oproštaj i oporavak" za sve homoseksualne biskupe i pedofile koji su počinili brojne jezive seksualne zločine što znači da neće biti kažnjeni i da im je sve oprošteno.



On nije uopšte spomenuo žrtve i porodice žrtava. Zapravo, poruka katoličke crkve koju je papa prenio jeste da ne postoji ni trunka zabrinutosti za skandale i da ih ograničava samo zakon. Papa je stalno govorio o "iscjeljivanju svijeta", a nije mu na pamet palo da spomene žrtve sveštenika.


Pred kraj obraćanja je pozvao na sjećanje na Abrahama Linkolna i Martina Lutera Kinga u apelu Americi da se pozabavi pravdom u društvu. On je tek na kraju spomenuo Boga, završivši svoje obraćanje formalnim pozdravom Amerikanaca, riječima "Bog blagoslovio Ameriku".