Sunday, April 13, 2014

КАД ВЛАСТ ШТИТИ СРБОМРСЦЕ




КАД  ВЛАСТ ШТИТИ СРБОМРСЦЕ 


Занимљиво  је да Соња Бисерко може да свjедочи у Хагу против Срба, Наташа Кандић може да забрани промоцију књиге једног Србина у Београду а ми  не смиjемo да kaжемо или напишемо истину.
Соња  може изјавити  да смо злочиначки народ и још да свједочи у Хагу по том питању, и да живи заштићена  у Београду. Са друге стране је народу забрањено да  неке несретнице назове недојебаним и ружним, а факат је да су такве, антисрпски расположене, што је, такође истина. Кад се ипак неко усуди да тако нешто изговори власти од тога направе  драму иза које слиједи одмазда, хапшење  онога ко је толико храбар или луд да је то рекао. У чему је фора?
Капирам, власти се тако понашају како би потврдили полтронски положај пред својим вашингтонско-бриселским шефовима  док народу продају причу о поштовању  реда и закона. Ми не смијемо рећи ништа а оне смију све и то за дебеле паре које добивају од западних заштитника. Ми требамо да се стидимо за своју националну припадност и да то саопштимо јавно како би се допадали Меркеловој и Обами. 
Наша поткупљена власт мора да схвати једну ствар да није паметно тражити од народа да бира између Кандићке , Бисерко,  Жена  у црном или десничарских  организација  јер ће избор увијек бити, десничарске организације. Ко би нормалан изабрао страну фрустрираних роспијетина Кандићке, Бисерко или Жена у црном? Овдје се може поставити питање ко је тај који одређује да ли је нека организација десничарска или није? Организације које су у Србији прогласили десничарским, Образ, Наши,  и друге по мишљењу многобројних људи квалификованих за такве процјене, нису десничарске јер не штите само националне интересе већ прије свега хришћанске и грађанске вриједности друштва. До сада нико није пронашао у њиховим наступањима позив на мржњу против припадника других националности већ само заштиту својих националних права и позив на поштивање вриједности које су до скора чиниле темељ свјетске цивилизације. Оног момента када су власти  кренули да штитите све антисрпске елементе у име "демократије" отвориле су Пандорину кутију и ставиле  народ  пред избор, Соња Бисерко, Наташа Кандић, Жене у црном, или десничарске организације. Браћо, политичари, властодршци, продане душе, народни издајници, да се не зајебавамо ако тако наставите о главу ће вам се све разбити !
Вучић није Хитлер али се у неким стварима понаша као он. Хитлер се покушавао претставити као смјеран, обзиран и саможртвујући, као човјека без порока и као Месија. Видјели смо куда је то одвело народ. Слично се понаша и Вучић. Ако је уобразио да је Месија онда би народу требао објаснити своје поступке и намјере куда га води? Да није превртљивац какав јесте, све би подсјећало на Домановићевог "Вођу", али његова промјена ставова од ултра десничара до демократског европејца опомиње  да ће народ одвести у беспућа овисности и сужањства. Док он пије скупа вина, дружи се са шеицима, народ гладује а кад покуша сачувати своје национално достојанство по његовом наређењу их проглашавају шовинистима. 
Бацањем  прашине у очи народу са, као бајаги спектакуларним, хапшењима Шарића и Радуловића (обојица се сами предали а о каквом договору и погодби са властима је ријеч вјероватно никад нећемо сазнати истину) Вучић, жељан моћи и доминације штити невладине организације Кандићке, Бисерко и  Жена у црном чији је превасходни задатак шпијунажа и пљување по српском народу . Још увијек нисмо чули да је Вучић својом изјавом изразио незадовољство за понижавање Срба у Хрватској и уништавању ћирилице у лијепој њиховој. У свему му помаже његов страначки олош и појачања која налази у Дачићевој и Тадићевој странци. Све што ради је сензационализам којим је од јавности сакрио још један бриселски пораз јер су потписали споразум са Тачијем о припајању Јужне Митровице и Вучитрна косовско - митровачком правосудном систему чиме је промијењена национална структура, овим су Албанци постали већина и стекли  право именовања својих тужилаца и судија. Вучић и његови сарадници намјерно занемарују реформе у српском парламенту који народу служи једино за срамоту у шта смо се увјерили послије њиховог гласања у Савјету Европе.  
Нема сумње да Вучић зна шта ради, за рад своје користи хапси и ућуткава све који су слободоумни,који воле свој народ и отаџбину али је заборавио ону народну да ничија није до зоре горила па неће ни његова.