Tuesday, June 30, 2015

FBI OBJAVIO DOKUMENTA KOJA POTVRĐUJU DA SU VANZEMALJCI SLETJELI U NOVI MEKSIKO PORED GRADA ROZVELA















Piše Milan Santrač




FBI  OBJAVIO  DOKUMENTA  KOJA  POTVRĐUJU  DA  SU  VANZEMALJCI  SLETJELI  U  NOVI  MEKSIKO PORED GRADA  ROZVELA

U poslednje vrijeme se sve češće u javnosti pojavljuju dokazi o posjetama vanzemaljaca našoj planeti. Čini se da su svjetski moćnici ocijenili da je došlo vrijeme kada će zvanično priznati da su vanzemaljci odavno prisutni i da su u svemu superiorniji od ljudi.






FBI je objavio bizarni dokument koji dokazuje da su vanzemaljci sletjeli u Novi Meksiko prije 1950. godine.

Ovaj istražni biro je na svom sajtu u okviru ogranka Vault objavio na hiljade dokumenata. Među njima je i dokument koji se odnosi na direktora poslat od strane Gaja Hotela, specijalnog agenta koji je bio zadužen za terensku kancelariju u Vašingtonu 1950. godine.

U dokumentu čiji je naslov "Leteći tanjiri", agent Hotel je otkrio da je istražitelj Vazduhoplovstva naveo da su "tri takozvana leteća tanjira pronađena u Novom Meksiku".

FBI je cenzurisao identitet istražitelja koji je dao tu informaciju.

Agent Hotel je napisao:
"Kružnog su oblika sa izdignutim centrima, otprilike oko 15 metara u prečniku. U svakom su se nalazila po tri tijela ljudskog oblika, ali visine samo 90 cm. Tijela su bila odjevena u metalni materijal veoma fine teksture. Svako tijelo je bilo zavijeno u materijal sličan odijelima koje koriste piloti na testiranjima".

On je rekao da je anonimni informer naveo da su leteći tanjiri otkriveni u Novom Meksiku zbog toga što je vlada tamo postavila veoma moćan radar koji je uticao na kontrolne mehanizme tanjira. Zatim je naveo da specijalni agent nije htio više da istražuje.

Grad Rozvel u Novom Meksiku je postao poznat nakon izvještaja da se u pustinji nedaleko od vojne baze srušio leteći tanjir 2. jula 1947. godine.

Priča se da je tijela vanzemaljaca pronašla američka vojska i da je izvršila autopsiju na njima, ali da su američke vlasti zataškale čitav incident.


Vojne vlasti su izdale saopštenje za novinare koje počinje ovako:
"Mnoge glasine vezane za leteći disk su juče postale stvarnost kada je obaveštajni oficir 509. bombaške grupe osme jedinice Vazduhoplovstva uspio da pronađe disk".

Svi listovi su tada pisali: "Vazduhoplovstvo pronašlo leteći disk".

Međutim, samo 24 časa kasnije, vojska je promijenila priču i rekla da je objekat za koji je mislila da je "leteći tanjir" u stvari metereološki balon koji se srušio na obližnjem ranču.

Zanimljivo je kako su mediji i javnost prihvatili objašnjenje bez ikakvih pitanja. Rozvel je nestao iz vijesti do kraja sedamdesetih godina, kada su neki članovi vojske progovorili.

Drugi dokument objavljen na sajtu iz 1947. godine tvrdi da je objekat "za koji se smatra da je leteći disk" otkriven blizu Rozvela.

Disk je bio "heksagonalnog oblika", navodi se u dokumentu upućenom direktoru FBI, označenom kao "Hitno".

Dokumenti su poslati na aerodrom Rajt Fild radi daljeg istraživanja.