Saturday, September 14, 2013

ZEMLJO SRBIJO, ŠTA SI DOČEKALA ?




 








Piše Milan Santrač


           ZEMLJO   SRBIJO,   ŠTA  SI  DOČEKALA ?

Zakovani glupostima u kaldrmu malograđanstva i kojekakvih,perverznih televizijskih emisija koje im se svakodnevno serviraju,građani Srbije ne vide šta im se u državi,jedinoj koju imaju,dešava. Nisu svjesni da im je zemlja okupirana,da se rasprodaju njeni dijelovi,čak i oni,zbog kojih smo je smatrali nebeskim narodom. Stanje je u njoj sve gore kako je moj nekadašnji prijatelj, zapadni ulizica,Vuk Drašković na svom skaradnom engleskom jeziku govorio:"Evryting is up and up",prilikom svakog svog trčkaranja u američku ambasadu,gdje je,naravno,zbog jezika i ulizivanja,ispadao smiješan a on,valjda, mislio da im se dopada pa je to uporno ponavljao. Nešto se,ipak,promijenilo.

 

Promijenio se ambasador Amerike i nekih drugih zemalja a povećao se broj onih koji poput Draškovića trče kod njih i tužakaju vlastiti narod. Tako su oni,bez i malo vlastitog truda,shvatili kakve smo, mi Srbi,jajare i sjecikese što koriste prilikom provođenja svojih planova.

 

Sadašnji američki ambasador u Srbiji  je istovremeno i vrhovni komadant srpske vojske. Do duše,ta vojska se raspala i od nje je ostao samo vojni orkestar ali ambasador zna šta radi? Stvara on elitne jedinice koje će slati širom svijeta da uvode "demokratiju". Možda će se neko čuditi što kažem da je on vrhovni komadant srpske vojske ali to bi samo bio rezultat neobavještenosti. Samo velike neznalice bi mogle misliti da je Aleksandar Vučić,raniji ministar vojske mogao biti komadant ili njegov naslednik ili kragujevački grobar koga je prethodni ambasador ustoličio na mjesto predsjednika? Sačuvaj nas Bože takvih komandanata. Pored toliko slavnih vojskovođa na šta smo spali? 

Znao je ambasador da bi mu poslušnost otkazao svaki naš general i da vojnu vještinu i znanje imaju u malom prstu pa je zato osujetio izbor nekog od njih na ministarsko mjesto. Sada mu je ostao otvoren put u sprovođenju planova i rasparčavanja zemlje Srbije.

Ranije su Amerikanci dopremili oružje za lasersko gađanje koje koriste specijalne jedinice u većini zapadnih zemalja ili njihovih saveznika. Njihovi instruktori obučavaju naše vojnike. Da nije toliko ozbiljno,bilo bi smiješno. Oni obučavaju naše ljude a gaće im se tresu na pomisao srpskog vojnika i njegovu vještinu ratovanja. Oni njih pokušavaju prevaspitati,usmjeriti njihovu vještinu za svoju korist. U tome im svesrdno pomaže državni vrh svojim političkim odlukama. Naša vlast duva u istu tikvu sa Amerikancima a za to je nagrađena održavanjem predsjedničkih i ministarskih pozicija kao i debelim deviznim računima. 


Postavlja se pitanje,kakvu korist od toga ima narod? Ko jebe narod,ko o njemu misli,važni su samo oni na vrhu? Narodu će,kad oni odluče,saopštiti da ulazak u NATO nema alternativu kao što su nam govorili i za E.U.
Kada mu se priključimo moći ćemo sa ustašama,pardon,htjedoh reći sa Hrvatima širom svijeta sprovoditi "demokratiju". Naši vojnici će zajedno sa njihovima a pod zastavom NATO pakta, moći nekažnjeno ubijati Avganistance,Iračane,Libijce,Irance,Sirijce i t.d.. Oni će biti ubice koje će služiti krvoločnom američkom,francuskom,engleskom i njemačkom predsjedniku. Kad postanemo dio te vojne alijanse moći ćemo sami sebe bombardovati do mile volje i niko nas neće pozivati na odgovornost. Zemljo Srbijo, šta si dočekala.

     Milan Santrač