Thursday, September 3, 2015

RUSI OBORILI VANZEMALJSKU LETJELICU
















Piše Milan Santrač


           RUSI OBORILI VANZEMALJSKU LETJELICU

 

Pošto su oborili vanzemaljsku letjelicu iznad Irana ruski Specnaz u Iranu u tajnoj misiji  ispituje njene ostatke.(video)



U Kremlju se pojavio uznemirujući izvještaj, pošto je ministarstvo odbrane navelo da Snage vazdušne odbrane (VKO) i 22. Specnaz brigada trenutno sarađuju sa Iranskom revolucionarnom gardom (IRGC) u Iranu s ciljem "ispitivanja i identifikacije" predmeta koji su pronađeni nakon što su 31. jula oborili vanzemaljsku letelicu.
Prema izveštaju, skoro katastrofalni udar meteora koji je pokrenuo zemljotres jačine 5,2 Rihtera 31. jula je u stvari bilo koordinisano presretanje „identifikovane“ vanzemaljske letelice, za čiju se vanzemaljsku posadu zna da sarađuje sa izvjesnim elementima vojske SAD protiv Rusije.
Identifikaciju ove vanzemaljske letjelice su izvršile Snage vazdušne odbrane 29. juna pošto je ona pokušala da "napadne i uništi" drugu letelicu koja je ušla u atmosferu Zemlje iznad Teksasa.

Prateći letjelicu od 29. juna, stručnjaci VKO su izračunali da bi mogli da je  presretnu  satelitima Kosmos 2491 i 2504, kada bude 31. jula prelejela iznad Irana.
Kada je izračunato da bi letelica mogla biti presretnuta, Ruska federacija je kontaktirala svoje kolege iz Irana, koje su zatim 24. jula poslale u Moskvu šefa IRGC, generala-majora Kasema Sulejmanija, kako bi se isplaniralo obaranje ovog "neprijateljskog entiteta".
Uz koordinisani plan za obaranje letelice nad Iranom, sateliti Kosmos 2491 i 2504 su 31. jula "uspješno presreli“ letelicu, nakon čega se ona raspala na brojne komade, od kojih je većina završila u iranskim regionima Eštehard, Kerman i Mahšaher, navodi se u izvještaju ministarstva odbrane.



Izveštaj dalje navodi da je Ruska federacija 2013. godine uspjela da dođe do snimka vanzemaljske letelice koja djeluje nad bivšom bazom u Portoriku, koji je Federalna služba za bezbjednost (FSB) zatim prosledila Naučnoj koaliciji stručnjaka za NLO-e (SCU) radi daljeg ispitivanja.
Ono što takođe zabrinjava ministarstvo odbrane jesu izvještaji brojnih "neutralnih posmatrača" o vanzemaljskim letjelicama u Zemljinoj atmosferi, čije snimke čak ni Međunarodna svemirska stanica (ISS) ne stiže da cenzuriše.
Trenutno se raspravlja o tome da li obaranje  vanzemaljske letjelice nad Iranom ima veze sa "Velikim događajem" koji je Obamin režim najavio za septembar-oktobar.

Nameće se pitanje da li će u septembru biti još sličnih događaja o kojima će mejnstrim mediji govoriti kao o prirodnim katastrofama.